Konfirmant

Har du en kommende konfirmant? Se her!

0cZ8u3fY
2
YCUghqNc
GoD3kfCE
Hjemmesidekonfirmant
20221010-_43A9744

Her er noen av de jeg har vært så heldig å få forevige!

Tips og pris

Det er stort sett foreldrene som booker denne timen og har et ønske om hvordan bildene skal bli.

Jeg bruker alltid å sette av god tid til konfirmantfotografering, for mange av konfirmantene har egne ønsker om hvilke bilder de ønsker å sitte igjen med. Her prøver jeg å tilfredsstille alle parter. Det blir noen tradisjonelle konfirmasjonsbilder og en god del utradisjonelle, hvor jeg og konfirmanten sammen finner ut hva vi kan gjøre.Tips til før fotografering:


  • Møt opp i ønsket antrekk, gjerne bunad eller dress.
  • Ta gjerne med et antrekk til, som er typisk for konfirmanten.
  • Er det en hobby konfirmanten er opptatt av, ta den med. Dette kan være alt fra fotball, gevær, sykkel, kamera, moped, gamingkonsoll.. Dette gir en variasjon i bildene og gir et godt innblikk i konfirmantens liv.
  • Dyr! Jeg elsker dyr og om konfirmanten også har et spesielt forhold til et dyr, ta det med.

= 1800kr - inkludert 1 høyoppløselige filer

Alle fotograferingene kan du komme med en ønsket lokasjon, om ikke blir det tillegg 500,- på grunn av tiden det opptar meg å velge ut dette selv. Etter fotograferingen sender jeg over et bildegalleri, der dere velger ut de bildene dere ønsker å sitte igjen med. Disse bildene mottar dere på minnepenn når fakturaen er betalt. En høyoppløselig fil er filer med alle bruksrettigheter og uten vannmerke. OBS! jeg kan ikke garantere for kvaliteten av forstørrelsen og produkter fra andre fotoleverandører!


Viktig: Ved all deling av høyoppløselige filer på nett og sosiale medier skal fotograf Therese Røen krediteres (Som for eksempel: «Foto: Therese Røen», i bildeteksten).